fros
brugge
decathlon

Vanaf 15 oktober 2019 kan er via mail zibzwemclub@gmail.com ingeschreven worden voor een proefles. Proeflessen starten vanaf 12/11/2019 tot en met 10/12/2019.

zwemmers tot en met 12 jaar op dinsdag van 18:30 tot 19:30.

zwemmers vanaf 13 jaar op zaterdag van 11:45 tot 12:45.

Vanaf januari t/m december bedraagt het lidgeld 135,00 euro –  Vanaf september t/m december 2019 bedraagt het lidgeld  80,00 euro. Dit bedrag omvat het lidgeld voor 2 trainingen van 1 uur per week, verzekering en inkom.

Tijdens de schoolvakanties en feestdagen zijn er geen trainingen.

Iedereen die lid wenst te worden van de zwemclub heeft recht op 1 proefles. Na de  proefles zijn het de trainers die beslissen of er kan aangesloten worden bij de zwemclub.

Om lid te kunnen worden, vragen we om 50m op een ordentelijke manier te zwemmen, goede drijffase hebben.  Maar ook zin en enthousiasme hebben om te zwemmen. Duur van 1 uur  training kunnen volhouden.

• een nieuw lid moet een medisch attest –éénmalig laten invullen door een dokter
  • een inlichtingsfiche invullen en deze zo spoedig mogelijk afgeven.
  • verzekering is slechts geldig 1 week na betaling van het lidgeld

Voor verdere inlichtingen kunt u contact opnemen met Patricia Ryckier  via e-mail: zibzwemclub@gmail.com

wvl
brugge